Østmarka; Haraløkka – Smalvann – Dølerud….

6 oktober 2014. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Planen var en tur til Dølerud for å se om det hadde skjedd noe nytt der siden forrige besøk tildigere i sommer. Fra Haraløkka følger vi grusvei forbi Rustadsaga og frem til Ødegårdsletta. Her tar vi til høyre langs en skogsvei og så videre oppover åskammen mellom Gudbrandsdalen og Trolldalen, til Breidåsen. Her i fra, fortsetter vi på sti til Smalvann som vi følger fra nord til sør og så videre i Flyktningeruta (Timian) til Trollvann. Her tar vi til høyre og følger grusvei forbi Trollvann ett stykke, før vi tar blå sti til Dølerud.


Smalvann   (gml. foto)
 


Vi tok en runde rundt Dølerud men, konstaterer at det ikke har skjedd noe nytt siden sist


Einar på Dølerud

Fra Dølerud tar vi samme sti tilbake til grusveien hvor vi nå tar til venstre. Passerer Sølvdobla og Grønmo, før vi fortsetter på grusvei til Vannverket. Følger Vannverksveien ned og over brua. Går ned “skrenten” til grusvei, og så langs denne til Skullerudstua og Skraperudtjern. Tar så grusvei til venstre forbi Skullerud skole, til Rustadsaga. Her går vi opp skolebakken før vi fortsetter langs Bølerlia til Haraløkka. Jeg takker Einar for fin tur og løper siste biten hjem som stigningsløp.

 Ca  15,7  km

1:49

#løp #mosjon #østmarka #stiløping #trening

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top