12 september 2013 Sandvika – Dælivann

Trim i arb.tiden. Loc og jeg møttes for felles tur. Fra Sandvika fulgte vi RV 164, Lindelia, Vallerudveien til Valler og så langs Dæliveien. Det var bra med stigninger hit opp og med sola på plass, ble det nokså varmt. Vi passert Fleskum gård og fulgte Dæliveien (grusvei) videre til veikryss.

ved Dælivann, Kolsås

Her valgte vi blå sti og fullførte runden rundt vannet på denne. 


blå sti langs vannet

Kom så frem til Dæliveien igjen omtrent ved Fleskum gård. Vi tok samme vei tilbake til Sandvika og Skattens hus som vi kom.

 

Ca 10 km

 

1 t 5 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top