20 mai 2013 Østmarka

 

Etter en flott langhelg på hytta med 17 mai, pinse, og en smak av sommer, var det godt å kunne ta på joggesko for en tur i marka. Fra Haraløkka til Rustadsaga og videre rundt Nøklevann. Hilste også på noen av karene fra Rustad IL (herregruppa) der de kom fra Skullerud langs hestehagen til  Rustadsaga. Det var nå fine forhold rundt vannet hvor grusen var tørket opp. Jeg tok til venstre ved Sleppa mot Sarabråten og så til høyre opp bakkene til Rundtjern.


Rundtjern

Passerer vannet og fortsetter mot Trasop men, tar til venstre etter bom og følger skogsvei mot Bjartbakken. Tar til høyre ved bakken, så langs Unnarennet og Hellerudveien til Østmarkveien. Denne følger opp til bom og grusvei ved Ulsrud og så tilbake til Haraløkka. En flott tur der jeg løp hele runden uten stans denne gangen.

 

Ca 11 km

1 t 4 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top