15 mai 2013 Landevei

 

Trim i arb.tiden. Loc og jeg fulgte gangvei langs Engervannet, forbi Blommenholm skole og så langs Stasjonsveien til Gml.Drammensvei. Denne fulgte vi videre til brua over E18 og litt forbi Høvik kirke langs Sandviksveien til Glassverkveien som vi fulgte frem til Høvik banen. Her fant vi en sti som førte ned til Kyststien og denne kjente vi fra før. På grusvei-og sti passerte vi Veritasparken, Hennie Onstad senter og frem til Blommenholm båtforening i Solvikbukta.

langs E18 mot Sandvika

Her fulgte vi gangvei tilbake til Sandvika, men før vi avsluttet turen, tok vi også en runde rundt Kadettangen. Været var grått men, vi slapp med kun noen få regndråper.

 

Ca 11,2 km

1 t 6 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top