13 mai 2013 Østmarka – Slettfjell

 

Møtte Einar kl 18.00 på p-plassen ved Haraløkka og sammen fulgte vi grusvei til Rustadsaga og videre til Høyås. Været var ok og det regnet ikke. Fra Høyås fulgte vi blå sti over Slettfjell til stikryss litt føre nedgangen til Hestehullet. Her tok vi sti til venstre og fulgte denne tilbake til Ødegården. Stiene over Slettfjellet er vanligvis flotte å ferdes på, men med et økende antall sykkelister bærer disse nå merker av dette.

 
på trillesti over Slettfjell (gml bilde)

“Underlaget som stedvis er blødt blir nå gjørmete, og er tydelig preget av at disse også blir brukt som sykkelstier. Enkelte steder er det mye gjørme og det er vanskelig å ta seg forbi. Underveis ble vi også forbipassert av 8 sykkelister som alle gjorde krav på sin del av stien og vi endte i lyngen da det ikke var plass til både oss og sykkel samtidig. Fra noen av de kom det også et tynt pip om unnskyld, i det de passerte så sølespruten skvatt.

 Vel vel, så lenge det tråkkes med hodet og man tar hensyn til hverandere, så er vel dette også ok.”

 

Fra Ødegården følger vi grusveien over Fjellstad, ned til Hullet og så til høyre mot Rustadsaga. Vi går opp bakken og løper siste biten over Skredderløkka til Haraløkka p-plass.

 

mellom Ødegårdssletta og Fjellstad (gml bilde)


Ca 10,5 km

1 t 16 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 996

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top