23 februar 2013 Østmarka

 

23 februar

 

Fra Haraløkka og over Nøklevann til Katisa. Var senere ute denne gang og det var mye folk ute på isen som gikk i alle retninger. Været var bra og føret likeså. Jeg hadde ikke preppet skia og disse var nokså glatte, men det fikk gå. Jeg staket over vannet og farten var god. Møtte nabo Terje, som kunne fortelle om en tur til Vangen.

 

Jeg hadde ingen planer om noen lengre tur i dag og var mest fornøyd med å være ute på ski.  Passerte Ødegården, Høyås og skled ned Langbakken til Petersbråtan. Følger hovedløypa videre forbi Smørhullet hvor jeg hilser på Olav og Kjell som kom i motsatt retning, og frem til Klokkerud. Her tar jeg til venstre frem til løype kryss ved Sør-Elvåga.

 


El-paso sett fra nord mot sør


 

Sklir ned bakken og ut på vannet. Staker over vannet til El-paso og Petersbråtan. Opp langbakken til Høyås hvor jeg møter Kjetil med flere, og så tilbake til Haraløkka samme vei som jeg kom. Det var mye folk ute på ski både store og små, og det er fint å se at så mange bruker marka.

 

Ca 18,4 km

1 t 36 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top