7 januar 2013 Østmarka

7 januar

Møtte Einar på Sørlihavna for en kveldstur på ski. Med tåke, + 2, vm-klister og hodelykt, satte vi avsted mot Losby. Sporene som var kjørt tidligere på dagen var bra og det gikk fort der vi staket hele veien til Losby og Østmork.

 


Losby sett fra Østmork

 

Vi tok løypa videre innover mot Geitsjøen og Badstudalen. Etter ca 100 m, tok vi til høyre og gikk i flotte spor innover til Morterudvannet og Morterudkoia. Vi snur her og tar samme vei tilbake.

 

Ca 16,5 km

1 t 25 min

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1058

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top