10 januar 2010 Østmarka – Setertjern

10 januar

 

Trim i arb.tiden. Einar, Kjetil, Terje og jeg satte kursen til Sørlihavna  for en tur på ski til Losby og Setertjernstua.

 

P-plassen på Sørlihavna

 

Det var isete og hardt og vi følte oss litt lurt da det på Skisporet.no var meldt om at det var kjørt for 30-40 min siden, men men det gikk fort og vi var raskt inne på Losby.

 

Vi krysset Losby elva, passerte Østmork på nesten blank is, og så bar det innover mot Geitsjøen

 

Før vi startet på Badstudalen ble det lagt på mer klister.

 

Etter å ha lagt på mer klister gikk det greit opp Badstudalen til Setertjernstua. Forholdene var bedre her i dalen, men isete på toppen

 


 Setertjern (Setertjernstua).

 

Vi snur her og tar samme vei tilbake. Det ble en utfordring å kjøre nedover da styresnø var fraværende, men vi kom oss ned uten uhell. Det gikk raskt tilbake til Sørlihavna. Losby-vassdraget er et flott sted å gå på ski, men nå trengs det mer snø.

 

Ca 21 km

1 t 50

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1058

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top