20 august 2012 Østmarka – Kroktjern

20 august

Møtte Kjetil på p-plassen og sammen satte vi kursen mot Nøklevann via Østmarksetra og Korketrekkeren. I løypekrysset tok vi til venstre og så til høyre inn Lutdalen. Tar av på blå sti og klyver opp skrenten, over kållen, ned i et dalsøkk og så er vi ved Kroktjern.

 


Kroktjern

 

Vi fortsetter på blå sti og kommer så ut på Haukåsveien. Denne følger vi ned forbi Mariholtputten til veikryss ved Mariholtet. Hadde trodd at vi skulle ha møtt mange sykkellister her i dag, men det var kun 2-3 stykker som hadde funnet veien hit i kveld.

 

Vi fulgte veien tilbake mot Sleppa, Sarabråten og videre til Korketrekkeren. Her tar vi natursti frem til løypa fra Ulsrud og Østmarksetra. Denne følger vi frem til Sørli, og så grusvei til p-plassen på Haraløkka. En flott tur der det var blødt i terrenget enkelte steder, men ellers var det veldig bra.

 

Ca 14,7 km, 1 t 39 min

727,1 km

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1053

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top