24 august 2012 Landevei

24 august

Trim i arb.tiden. Frank, NK og jeg fulgte veien langs Engervann, tok så til høyre og passerte Blommenholm skole, krysset E18 og så på grus langs sjøen forbi Henie Onstad kunstsenter.

 

på vei ut mot Henie Onstad kunstsenter, passeres Blommenholm båtforening

 

Her fulgte vi kyststien videre gjennom Veritasparken. I enden snur vi og tar delvis samme vei tilbake. Vi tar til venstre og krysser E18 på ei bru, følger Sandviksveien tilbake og så på gangvei forbi Kadettangen og ut på Kalvøya hvor vi tok en runde.

 

 

Kalvøya med Veritas i bakgrunnen

 

 


Brua mellom Kalvøya og Kadettangen


 

Fra Kalvøya følger vi Sandvikselva tilbake til Skattens Hus. En flott tur langs sjøen.

 

Ca 10,3 km, 1 t 5 min

738,8 km

 

flere bilder:

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top