4 juni 2012 Østmarka

4 juni

Fra Haraløkka til Høyås via Rustadsaga og ned langbakken til Peters. Vi krysset over El-Pazo og fulgte sti opp til Nordre Skytten. Vi skulle ta en runde rundt Nord-Elvåga inkl Gardfangåsen.

 

Fra Nordre Skytten tok vi merket sykkelsti (også rød/blå) videre.  Klyver opp skråningen og så over Gardfangåsen.

 


Einar på vei opp og over Gardfangåsen

 

Vi krysser Valstaløypa der den kom fra Skilledalen mot Halssjøen og så kort innpå Stakanløypa før blå sti tok av til venstre og ned på Elvågaveien. Vi fulgte grusvei videre, over demningen og frem til gamlestua på Mariholtet.

 


Gamlestua på Mariholtet.

 

Fra Mariholtet tok vi lysløypa til Sleppa og så til høyre mot  Sarabråten. I grusbakken fra Sarabråten og ned til Nøklevann, er uhellet ute…jeg snubler og stuper i grusen, men fåt tatt meg for med albuen og velter så ned i grøfta. Huf og huf…dette satte et støkk i meg, men er heldigvis like hel og har kun fått skrubbsår. Vi løper bort til brua og så ned i bekken for å skylle, før vi løper til Haraløkka. En flott tur tross uhell underveis.

 

Ca 17,1 km, 1 t 54 min.

507,6 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top