21 mai 2012 Østmarka

21 mai

Einar og jeg fulgte grusvei fra Haraløkka til Rustadsaga og blå sti fra hestehagen via gml.lysløype, til Fjellstadbakken. Vi gikk opp Fjellstadbakken, blå sti videre til Rundvann og Østmark.kpl.

 


Einar i Fjellstadbakken

 


Østmark kpl.

 

Fra kapellet fulgte vi grusvei ca 500-600 ned til veikryss, tok til høyre og så til venstre på blå/rød sti til Dølerud. Det var flott i marka med masser av hvitveis, som nok synger på det siste verset nå. I det flotte været var det en fornøyelse å høre skogens ro kun avbrutt av fuglekvitter. Vi passerte Dølerud, tok til høyre i neste sti kryss og kom frem til en somp der trærne nok var preget av sitt område.

 

 
Et litt merkelig landskap, ikke langt fra Godlia

 

Vi klyver opp en skrent, åpner en grind, krysser et beiteområde for sau og er straks på Godlia og grusvei. Vi følger Dølerudveien forbi FOD-gården til Enebakkveien og så langs denne til Klemetsrud. Her tar vi gang- og sykkelvei videre til Brenna/Dal og gml.vintervei til Skulleruddumpa. Opp skrenten til Skullerud, langs Obersten til Rustadsaga, opp Skolebakken forbi Nøklevann skole og så langs Bølerlia tilbake til Haraløkka. En flott tur i marka og langs landevei.

 

Ca 15 km, 1 t 53 min

429,5 km

 

flere bilder fra samme tur

 

østmark kpl

 


Dølerud


bekk fra Godlia?


samme bekk ut i sumpen

 

 

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 996

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top