14 mai 2012 Østmarka

14 mai

Einar og jeg startet fra Haraløkka og fulgte grusveien til Mariholtet via Sarabråten og Sleppa. Tok til venstre mot Nuggerud, så til høyre over Ellinsrudbekken og høyre igjen på blå sti. Følger sti på Østsiden av Nord-Elvåga (Fri-Elvåga) til Toresplassen nede ved vannet.

 


Einar ved Toresplass

 

Vi følger sti frem til grusveien rett ved demningen. Krysser over demningen, forbi Mariholtet og så tilbake til Haraløkka via Sarabråten og natursti fra Korketrekkeren til Sørli.

 


Einar på vei over demningen. Mye vann i Elvåga nå.

 

En flott tur der underlaget ikke var så ille tross nedbør de siste dagene. Vi tok også en tur oppom kulpen på oversiden av fossen ved Sarabråten.

 

Ca 17 km, 1 t 59 min

414,5 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top