29 mars 2012 Søndre Kolsås

29 mars

Trim i arb.tiden. NK og jeg skulle i dag på topptur dvs, at vi skulle på toppen av Søndre Kolsås. Vi løp fra Skattens Hus til Vinjebakken som vi gikk opp, og så videre langs Brynsveien. Krysset Bærumsveien og så til høyre inn Toppåsveien. Denne gikk vi til enden ved p-plass. Fulgte så blå sti mot toppen.

 

 

NK på vei opp

 

           
                   Snart oppe?

 

               
                                NK på toppen

 

 
Vi gikk, mens andre klatret til toppen

 

Vel nede igjen tok vi delvis samme vei tilbaken men tok til høyre langs Bærumsveien til Skuiveien og så langs Sandvikselva tilbake til Skattens hus. En flott tur i flott vær.

 

Ca 10 km, 1 t 48 min.  

210,9 km

 

flere bilder fra samme tur:

 


 

 


 

                    

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top