26 mars 2012 Østmarka – Team Paulsen

26 mars

Årets første fellestrening med Team Paulsen. Løper til og fra Skullerudstua. Trivelig å møte karene igjen for felles trening med joggesko. Trening i dag ville være av det rolige slaget og vi fulgte grusvei til hestehagen og så videre til Høyås. Her tok vi blå sti over Slettfjell og ut i lysløypa ved Hestehullet.

 

Hestehullet…. til venstre mot Sleppa og til høyre mot Mariholtet

 

Det var overraskende hvor tørt det var og det var deilig å kunne løpe på sti igjen. Fra Hestehullet tok vi veien mot Sleppa, forbi Sarabråten og Østmarksetra. Passerte Haraløkka og videre ned Rustadsagabakken hvor vi tok til høyre og fortsatte så tilbake til Skullerud. Jeg takket imidlertid for følget ved bommen og tok Skolebakken opp til Nøklevann skole og så langs Bølerlia til Haraløkka. Det var fint å kunne løpe i skogen igjen.

 

Ca 15 km, 1 t 45 min  

200,9 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1081

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top