12 mars 2012 Landevei

12 mars

Fra Haraløkka til Startbua på Skullerud. Betaler for årets Birkentur, og løper så videre i lysløypa ned til Skulleruddumpa. Det var svært glatt på holka, men det gikk greit. Følger Nordstrandsveien opp til Sæter og videre langs Ekebergveien. Det var tør asfalt og kvelden var fin, med en flott solnedgang.

 


og så var våren her

 

Passerer KFUM-huset, krysser sletta, over til Ekeberg skole og langs veien ned til Ryen krysset. Her finner jeg rett undergang (gangvei) og følger Enebakkveien tilbake forbi Abildsøkrysset, Langerud til Rustadsaga. Opp skolebakken og så langs Bølerlia til Haraløkka.

 

Ca 17,3 km, 1 t 39 min,   ( 168,4 km )

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top