7 november 2011 Østmarka

7 november

Felles trening med Team-Paulsen. Løper til og fra Skullerudstua. Vi fulgte grusveien/lysløypa fram til Sleppa. Underveis snakket jeg med flere av karene og vi var skjønt enige om at vil aldrig tidligere hadde vært så mange på trening, minst 60-70 stk anslo vi.

 


Hestehullet
 

 

Her i bakken ved Sleppa skulle vi annenhver gang ta bakken opp mot Sarabråten – ned igjen, og så bakken opp mot Hestehullet ? og ned igjen. Slik holdt vi på i ca 30-40 min før vi returnerte til Skullerudstua.

 

Ca 15 km, 2 t

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top