Akerselva fra topp til bunn…

21 oktober

Trening i arb.tiden. Kjetil, Einar, Asbjørg og jeg løp Schweigaardsgata bort til Jernbanetorget ved T-banest. og tok 54 bussen videre til Kjelsås. Planen i dag var å løpe langs Akerselva fra topp til bunn. Været var strålende og vi kunne bare nyte turen langs elva der vi jogget lett nedover.

 


Nydalen. Einar,Kjetil og Asbjørg

 

Omtrent der TV 2 holder til var det rigget for “fotoshots” med Janne Formoe. Einar og Kjetil lå noen meter foran og Asbjørg og jeg litt bak. Asbjørg som nær hadde snublet i noen kabler…fikk Janne til å smile i det vi passerte. Hah,..så du det sa, Asbjørg…hun smilte til oss. Vi tok av fra elva ved “Eika” og videre bort mot Tøyenbekken og tilbake til Skatt Øst.

 

Ca 11 km, 55 min. 

 

#akerselva #mosjon #trening #løpetur

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top