Østmarka; Stiløping over Slettfjell før bad i Nøklevann….

17 august 2020. Møtte Einar på Haraløkka for felles løpetur med avkjølende bad i Nøklevann til slutt.

Fra Haraløkka fulgte vi grusvei til Rustadsaga, Trekanten og Ødegården før vi gikk opp bakken til Høyås. Det var nokså varmt, men helt ok da vi kom inn i skogen. Vi fulgte veien ned til Guldsmeden hvorfra vi tok blåsti opp Finfallåsen og videre over Slettfjell. Stiløping over Slettfjell er blant favorittene. Her er det bare å nyte.

 

Stiløping over Finfallåsen og Slettfjellet

Vel over Slettfjell og ned til lysløypa ved Hestehullet svinger vi til venstre mot Sleppa og deretter Sarabråten. Det er mange som er ute og vi hilser på de fleste vi møter. Fra Sarabråten følger vi lysløypa rundt nordenden til Korketrekkeren før vi tar inn på natursti.

 

Bukkeberget – Nøklevann

Stien som er både morsom og variert er fin å løpe særlig når underlaget er så bra som nå. Vi kommer innpå løypa til Bøler Friidrett – UVR og følger denne et stykke før vi fortsetter på sti mot Bukkeberget og deretter en fin badeplass ved Nøklevann.

 

Klar for bading i Nøklevann

Med 21-22 grader i vannet nøler vi ikke og stuper ut i Nøklevann. Det var herlig med en avkjølende dukkert før vi satte kursen tilbake til Haraløkka via Sørli.

ca 12,7 km

1:41

Flere bilder fra samme tur:

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top