Østmarka; Stiløping i marka før bad i Nøklevann …

11 juli 2022. Møtte Einar på Haraløkka for siste fellestur før ferien. Einar som hadde fått i oppdrag å finne passende tur satte straks kursen mot Rustadsaga og Løkka. Herfra tok vi blå sti til Fjellstadmyra og videre opp langs Fjellstadbakken. Det var nokså varmt og jeg hadde med drikke, men som Einar pleier å si – så er det masse vann i Østmarka (hehe).

 

 

 

Rundvann i Østmarka

 

Vi tar både blå sti og «Pioneren» over Skullerudåsen til Karismyr før vi tar rød løype fra Trolldalen til Rundvann.

Herfra tar vi F-ruta forbi Smalvann og Milorghula til stikryss hvor vi tar til venstre. En fin og lettløpt sti – bare å nyte. Høyre eller venstre spurte jeg da vi kom frem til rød løype ved Lillehammerbakken. Til venstre svarte Einar og straks etter var vi på vei opp til Breiåsen hvorfra vi skulle ta umerket sti langs Lauvdalen til Ødegårdsletta. En herlig lettløpt sti på sva der også deler av den aller første lysløypa i Østmarka hadde gått.

 

På sva ned Breidåsen til Ødegårdsletta

 

 

Vi følger grusvei til Rustadsaga og Nøklevannsbakken før vi bestemmer oss for å avslutte med et bad i Nøklevann. Vannet er passe varmt (19) og det er godt med en dukkert. Det er liksom blitt en tradisjon at vi hver sommer skal bade ett eller annet sted etter løpetur i marka.

Vel tilbake på Haraløkka ønsket vi hverandre en riktig god sommer før jeg løp den siste biten hjem.

God sommer 😊

Ca 11,4 km

1:54

Se tur på Strava HER:

Flere bilder fra samme tur;

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top