Østmarka; Nøklevann rundt inkl. Hauken opp og ned…..

26 oktober 2020. Det var fuktig i marka og det regnet mye rett før jeg skulle møte Einar for felles tur, men akkurat da vi skulle starte, var det faktisk et lite opphold selv om dette var kortvarig.

Fra Haraløkka fulgte vi grusvei til Rustadsaga og Trekanten før vi fortsatte i lysløypa langs Nøklevann til Sleppa. Her går vi opp bakken før vi fortsetter til veikryss ved Mariholtet.

 

Branntårnet på Haukåsen

 

Det regner både små og store iskalde dråper, men selv om vi er våte, fryser vi ikke og da er alt ok. Vi følger Haukåseveien tur/retur Branntårnet før vi returnerer til Sleppa. Underlaget som er grus er bra hele veien og det går greit.

 

Korketrekkeren (gml: foto)

 

Fra Sleppa tar vi lysløypa forbi den Hvite Foss og Sarabråten før vi runder vannet og går opp Korketrekkeren. Det er ikke så mange vi møter denne gangen, men vi hilser på de få vi treffer underveis. Vi passerer Østmarksetra og Ulsrudvann før vi tar en turvei ned og tilbake til Haraløkka. Dette var første reale regnværstur i høst, men det blir nok fler av disse etter hvert.

Ca 16,3 km

1:56

Se tur på Strava HER:

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top