Nøklevannskogen på kryss og tvers i bilder….

Vet ikke om Nøklevannskogen er det rette navnet eller ikke, men jeg liker å kalle skogen mellom Haraløkka-Sørli og Ulsrudvann-Nøklevann for nettopp – Nøklevannskogen. Om det finnes andre navn på denne skogen så hører jeg gjerne om det.

 

Nøklevannskogen – Østmarka

I Nøklevannskogen finnes det et utall av stier som ikke er merket og som går i alle retninger på – kryss og tvers, opp og ned, frem og tilbake og rundt omkring. Nesten så en går helt i surr og det er lett å miste retningen for en som ikke er kjent.

 

Ulsruvann rundt – 1,7 km

For ca 2 år siden kom første blåmerket sti i Nøklevannskogen da <<DNT Oslo og Omegn>> merket sti rundt Ulsrudvann. Foruten at det nå er en blåmerket sti så har også Bøler IF Friidrett merket sin løype rundt Ulsrudvann (UVR) med treklosser i gult og blått. Det finnes også spor av gammel skiløype som gikk over Ulsrudvann gjennom Nøklevannskogen til Nøklevann.

Nøklevannskogen er et yndet sted for rekreasjon for oss i nærmiljø og andre. Se bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God tur i Nøklevannskogen 🙂

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 983

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top