Haraløkka – Klemetsrud – Ljabru – Freidigveien…

13 november 2017. Fra Haraløkka langs Bølerlia til Nøklevann skole og ned <skolebakken> til Rustadsaga. Deretter følger jeg Generalen og Skullerudveien et stykke før jeg tar Enebakkveien (gangvei) til Skulleruddumpa. Her i fra, tar jeg Vinterveien til Dal/Brenna og Klemetsrud. Det er friskt, men ikke kalt.

Klemetsrud

Fra Klemetsrud tar jeg gangvei langs Gjersrudbekken og Ljabruveien til Hauketo hvor jeg krysser Nedre Prinsdals vei. Straks etter går jeg opp Ljabrubakken over Ljabru før jeg løper videre langs Ekebergveien over Sæter-krysset. I neste veikryss svinger jeg til høyre inn Lindbäckveien og deretter Freidigveien.

Krysset Oberst Rodes vei – Freidigveien og Kaptei Oppegaards vei – 1962 (oslobilder.no)

Freidgveien er en vei på Nordstrand i Oslo. Veien som fikk sitt navn etter Sportsklubben Freidig i 1939 går fra Lidbäckveien til Kaptein Oppegaards vei.

Jeg går opp Mikrobølgen før jeg løper videre langs Langbølgen og Glimmerveien. Ved “grisern” er det litt glatt, men det går greit og straks etter brua over E6, tar jeg samme vei tilbake til Haraløkka som jeg kom. Underlaget var stort sett bra hele veien, men litt glatt enkelte steder.

Fint med litt lys som her i Bølerlia

Ca 16,9 km

1:47

#løpeglede #treningsglede #mosjon #trening #løpetur

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top