Østmarka; Hestehullet – Slettfjell – “Pioneren”….

11.11.2016. Fra Haraløkka fulgte jeg sti opp til Ulsrudvann og Østmarksetra før jeg fortsatte i lysløypa innover mot Nøklevann. Det er tørr snø og ikke glatt noen steder. Fint var det å se at det nå endelig skjer noe med steinbrua i Korketrekkeren. Hurra! 

Planen var en rolig runde rundt Nøklevann, men fra Sleppa, setter jeg kursen videre innover til Hestehullet. Og her i fra, følger jeg blå sti over Slettåsen/Slettfjell. Det gjør godt med litt tid for seg selv i en ellers så tung tid med svigermors bortgang. Det er stille og rolig og på snøkledde stier, nyter jeg turen videre til Ødegården.


Slettfjell (Slettåsen) 291 moh., Ås vest for Nord-Elvåga

Jeg passerer Ødegården og deretter Ødegårdsletta før jeg tar til venstre mot Katismyra og Fjellstadbakken. Tanken var å ta lysløypa fra Fjellstad til Rustadsaga, men da jeg fikk øye på «Pioneren» bråbestemte jeg meg for å ta denne. Her passerte jeg “Salamanderen” og Fjellstadputten før jeg kom frem til grusvei. Her svinger jeg til venstre og straks etter er jeg ved Løkka og Rustadsaga.


Løkka (hestehagen) ved Rustadsaga – Østmarka

Siden jeg har løpt alle baker til nå, løper jeg også opp Nøklevannsbakken. Deretter over Skredderløkka før jeg avslutter med stigningsløp den siste biten hjem. En fin tur i Østmarka på snødekkede stier.

Ca 9,7 km

1:09

#østmarka #oslomarka #trening #mosjon #løpetur

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top