Landevei; Kolsås/Dælivann rundt

9 juli 2015. Trim i arb.tiden. Fra Skattens hus fulgte NK og jeg en gangvei langs Engervannet, før vi fortsatte langs Prestveien og Kirkeveien opp forbi Haslum til Haslum kirke. Det var nokså varmt men, med vind imot, var det ok. Vi tok Gml.Ringeriksvei videre og etter å ha passert Godt Haab, Stein gård og Steinstjernet, var vi oppe ved Øvre Toppenhaug.


Gangvei mot Øvre Toppenhaug


ned trappa, under veien og nedover til Bærums Verk

Fra Toppenhaug går det jamt nedover og straks er vi ved Bærums Verk. Her i fra, følger vi veien langs Lommedalselva, så Brynsveien til Bryn kirke og deretter en gangvei langs Gml.Lommedalsvei forbi Wøyen gård. Vi krysser Isielva ved Vøyenenga, før vi fortsetter langs Skuiveien og Sandvikselva tilbake til sandvika og Skattens hus. En fin tur med fin progresjon underveis.

Ca 19,1 km

1:48

#trening #løpetur #mosjon #turogtrening 

flere bilder:mot Bærums Verk


langs Skuiveien forbi Kirkerudbakken

 

 

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top