Landevei; Ryen – Ekeberg – Sæter…

2 april 2015. Fra Haraløkka fulgte jeg deler av Favorittrunden til Ryen via Skullerud og Abildsø. Her i fra fortsatte jeg langs Vårveien og Stamhusveien forbi Ekeberg skole til Ekeberg Camping. Været var strålende og det var bare å nyte vårsola mens jeg løp innover Ekebergparken.


Flott utsikt fra Ekeberg

Etter å ha beundret utsikten og tatt et bilde eller to, fortsatte jeg nedover en grusvei til Jomfrubråtveien. Og med sola midt imot, fulgte jeg denne til Sportsplassen hvor jeg krysset trikkesporene. Fortsetter så langs Kongsveien/Ekebergveien til Sæter.


Sæter ved krysset Nordstrandveien – Ekebergveien

Her ved Sæter tar jeg til venstre inn Nordstrandveien og straks etter, er jeg i Skulleruddumpa.

Skulleruddumpa med Leirskallen skisenter i bakgrunn

Jeg går opp Skullerudbakken, passerer Skullerud T-bane st., og videre langs Generelen til Rustadsaga. Her tar jeg skolebakken opp til Nøklevann skole og avslutter langs Bølerlia med stigningsløp siste km. Selv om sola varmet, så var det allikevel litt surt med nordavind.

Ca 17,9 km

1:44

 #løpetur #mosjon #trening #turogtrening

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top