Landevei; Nesøya rundt fra Sadvika…

18 februar 2015. Trim i arb.tiden. Løpetur på glatta uten pigger skulle koste meg den ene leggen. På vei til Billingstad hvor jeg skulle møte NK for felles tur, fikk jeg en skikkelig strekk da jeg gled på isen. NK som hadde valgt sko med pigger, klarte seg rimelig bra på isen. Vond legg til tross, så satte vi kursen over brua for en runde på Nesøya. Her ble det en skravlerunde der vi både løp og gikk når jeg måtte.


Utsikt mot nord fra Nesøya

Vel tilbake på Billingstad takket jeg for turen og satte så kursen tilbake til Skattens hus. Benet fungerte bedre og det gikk greit å småløpe hele veien tilbake.

Ca 13,6 km

1:38

 

#løpetur #trening #mosjon

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top