Ferie på hytta i Spydeberg

21 juli 2014. Fra hytta tar jeg sti ned til p-plassen og videre i gjennom skogen til grusvei. Denne følger jeg langs Lyseren frem til p-plass ved Hemnestangen. Her fortsetter jeg på en sti som går rundt Hemnestangen, og tilbake til p-plassen.


Skogsvei/sti rundt Hemnestangen

Her i fra og videre følger jeg grusveien til Haugen gård hvor jeg svinger til høyre. Det er til tross for at jeg er tidlig ute, svært varmt men helt ok. Hilser også på noen til som er ute og løper en tidlig morgen. Jeg følger Haugenveien til Kulaveien og så langs denne tilbake til hytta på Kula.

 

Ca7,5 km

41 min

 

 

#lyseren #østfold #mosjon #løp #trening 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top