Østmarka; Nord-Elvåga rundt

24 mars 2014. Fra Haraløkka til Rustadsaga, så blå sti fra Hestehagen til lysløype og Fjellstad. Følger grusvei videre til Ødegården og Høyås. Været er flott og det er fine forhold for løping. Tar skogsvei forbi Ødegårsmosan, Langvannsbekken,Petersbråtan til El-Paso.


Skyttenbrua eller El-paso

Krysser over brua og følger sti mot Deledalen. Noen hindringer er det blitt langs vannet, der beveren virkelig har hatt det travelt, men artig at det er liv i marka.

Beveren har  herjet her ved Nor-Elvåga – Deledalen

Fra Deledalen følger jeg Elvågaveien som stort sett er grei, men is og snø enkelte steder. Krysser over Demningen, så forbi Mariholtet og videre på grusvei til Sleppa. Her tar jeg til høyre mot Sarabråten, Østmarksetra og Ulsrud hvor jeg velger sti ned til grusbanen og Haraløkka. Avslutter med stigningsløp siste200 m.

 

Ca16 km

 

1:49

#tur #turogtrening #mosjon #løp #trim #østmarka #friluftsliv

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top