30 desember 2013 Østmarka – Trollvann


Med joggesko og hodelykt, var jeg klar får årets siste tur i Østmarka. Jeg fulgte Bølerlia til Nøklevann skole, så ned skolebakken til Rustadsaga og videre langs Generalen til Skullerud og Plantasjen. Det var ikke kaldt, men med yr og regn ble det stedvis svært glatt. Jeg tok grusveien opp til Vannverket og lysløype videre mot Grønmo. I krysset ved golfbanen, fikk jeg imidlertid bruk for hodelykta da løypa videre var mørklagt.


Grønmo p-plass   (gml. foto)

Fra Grønmo p-plass tok jeg grusvei videre mot Trollvann. Yr og regn hadde nå blitt til snø og i lett snøvær passerte jeg Langråten og Sølvdobla. Jeg fulgte veien videre til Trollvann og litt forbi vannet til der veien stopper.


Trollvann  (gml. foto)

Jeg snur her, og returnerer samme vei som jeg kom. Siden omgivelsene ble borte i mørket, var det en fin opplevelse å løpe med hodelykt. Det var som å følge en lang korridor. 

Ca 15,1 km

1 t 34 min

Ca 1204,2 km  (1221,6 km i 2012)

I løpet av 2013 har jeg løpt nesten like mye som i 2012,  det skiller kun noen få kilometre. Har vært med på flere løp og mange flotte turer i Østmarka og andre steder. Lørenskog halvmaraton er nok det løpet jeg er mest fornøyd med, men ny pers i UVR er jeg også godt fornøyd med.

 

Turogtrening har også fått egen FB-side.

Følg eller lik gjerne denne på

facebook.com/turogtrening

 

med hilsen 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top