11 mars 2013 Østmarka

11 mars

       

Fra Haraløkka og over Nøklevann til Katisa og så lysløype videre til Mariholtet. Krysser over demningen og følger løypa videre til Igletjern. Hadde tenkt å ta til venstre mot Bjørndalen og lysløype fra Ellingsrud, men her var det ingen brukbar løype så jeg snudde og returnerte til Demningen.

 


Nord-Elvåga sett fra nord mot syd (Petersbråtan)


 

Svingte ut på isen og staket over til Petersbråtan (3 km). Det var noe isete spor men ellers ok, og det gikk fort over vannet. Fra Petersbråtan fulgte jeg løype videre forbi Langvannsbekken, Høyås, Ødegården til Katisa. Skled over Nøklevann til Bråten og så tilbake til Haraløkka. Det var overraskende gode forhold i lysløypa på begge sider av Elvåga.

 

Ca 20,1 km

1 t 43 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 983

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top