1 og 8 oktober 2012 Østmarka

 

8 oktober

 

Fra Haraløkka langs Bølerlia til Nøklevann skole, ned skolebakken og videre innover forbi Rustadsaga til info-tavla i krysset ved hestehagen. Tar blå sti til høyre, krysser lysløypa og følger sti videre forbi Fjellstadputten til Katisa.

 

blå sti mot lysløype mellom Rustadsaga-Fjellstadbakken

 

Grusvei opp til Høyås og Gullsmeden. Har tatt med staver i dag og tar 10 drag i bakkene fra Gullsmeden til Høyås. Går rask skigang den første kneika, spretten skigang i den neste og så elghufs til Høyås. Raskeste drag var på 2,05 og dårligst på 2,12, så det ble 10 jamne drag. Følger grusvei til Rustadsaga og videre til Haraløkka.

 

Ca 16,9 km, 1 t 47 min

        Ca 930,5 km

 

 

1 oktober

Møtte Einar på Haraløkka ca kl 17.30 for felles tur. Vi tok grusvei forbi Ulsrud, ned Korketrekkeren til Nøklevann hvor jeg hilser på Jan Olav der han med staver var i gang med egentrening. Vi fortsatte så forbi Sarabråten og videre til Mariholtet. Over demningen og følger lysløypa videre i ca 2-3 km til veikryss. Her tar vi til høyre mot Knuttjern.

 

 

Knuttjern

 

Fra Knuttjern følger vi en umerket sti ca 200-250 m til lysløype der den kommer fra Ekerud-Skårer. Vi tar til venstre, og følger løypa tilbake til Haraløkka via Mariholtet, Sarabråten og Ulsrud. En flott tur i Østmarka.

 

Ca 19 km, 1 t 56 min

        Ca 903,9 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

One thought on “1 og 8 oktober 2012 Østmarka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top