28 oktober 2013 Østmarka


Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Vi fulgte grusvei delvis rundt Nøklevann, men tok til høyre opp Rundtjernbakkene og forbi Rundtjern. I neste kryss tar vi til høyre mot Haugerud og Appelsinhaugen.


Appelsinhaugen – Hellerudtoppen  (gml foto)

Vi snur på haugen, og returnerer til krysset hvor vi nå tar til høyre. Ved bom svinger vi til venstre og Einar som hadde med hodelykt, fikk satt denne på. Vi fortsatte til Bjartbakken og sti til Hellerudveien. Tar Olav Nygårdsvei opp til Haraløkka hvor vi avslutter med stigningsløp frem til bom.

 

Ca 11,6 km

 

1 t 17 min


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top