31 oktober 2013 Kirkerudbakken


Trim i arb.tiden. NK og jeg fulgte Sandvikselva til Vøyenenga og Kirkerudbakken. Planen i dag var å ta noen drag i Kirkerudbakken.

 
Kirkerudbakken venstre side

Første draget tok vi på venstre side i bakken og løp/gikk ca 6 min, så ned igjen og nytt drag på høyre side. Høyre side var ikke så bratt og lang, men det kjennes i bena. Vel nede tar vi en ny runde, først venstre og så på høyre. Det svir i bena på siste draget, men vi fortsetter hele veien til toppen. Siste draget gikk på ca ca 10 min.  

 
Kirkerudbakken høyre side (sett nedenfra

På stive ben fortsetter vi over et jorde og så Tanumveien forbi Tanum kirke og Tanum skole. Fortsetter så langs Gml.Tanumsvei til Slependveien og videre til Sandvikselva som vi følger tilbake til Skattens Hus.

 
Tanum kirke

Ca 12 km

 

1 t 45 min


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top