4 – 7 april 2011 Østmarka og landevei

4 april

 

Fellestrening med Team Paulsen. Løper til og fra Skullerudstua. Første barmarkstrening blir en rolig joggetur rundt om Rustadsaga – Ødegården – Haraløkka – Skullerudstua. Det var sølete på veiene i marka men ellers ok . Mange nye ansikter har kommet til gruppa i løpet av vinteren, og det er hyggelig.

 

 

Nye klopper i lysløypa mellom Rustadsaga og Fjellstad

 

Ca 10 km, 1 t 50 min

 

 

 

 

7 april

 

Trening i arb.tiden. Fra skattens hus til elva og langs denne forbi Franzefoss til veikryss.

 

      
            Franzefoss brug

 

Her tar jeg gangvei langs Bærumsveien til rundkjøring og videre langs Kirkeveien. Passerer Haslum,  Blommenholm stasjon og videre til Gml.Drammensvei. Svinger til høyre og følger veien videre over høyden tilbake til sandvika. I skråningen er det vår der blåveiesen står i tette klaser.

 

 Vår i Sandvika

 

Ca 11,5 km, 1 t 6 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top