Sandvika – Stabekk tur/retur

10 januar 2019. Trim i arb.tiden. Stedvis kunne det kanskje være litt glatt, men både Per Magnar og jeg valgte allikevel å droppe pigger da vi skulle løpe tur/retur Sandvika – Stabekk.

Det var noen minusgrader i lufta, men det er inte problem, bare man kler seg fornuftig og fra SBC-bygget fulgte vi Elias Smiths vei og Engervannsveien til enden av Engervannet. Her svinger vi til høyre og straks etter Blommenholm skole tar vi først til høyre og så venstre inn Gamle Drammensvei som vi følger videre frem til Stabekk St. Underveis er forholdene gode og det går greit selv uten pigger.

 

Gml. Drammens vei mot Stabekk

 

Fra Stabekk krysser vi over brua og følger vei langs jernbanen til Høvik hvorfra vi fortsetter langs Sandviksveien til Solbukta. Deretter tar vi en gangvei over E18 før vi igjen følger Sandviksveien til Rådhustorget i Sandvika.

Rådhustorget i Sandvika – Bærum

 

Vi krysser Sandvikselva og tar Claude Monets Alle videre forbi Sandvika Storsenter før vi er tilbake til SBC-bygget. En fin variert tur og helt greit uten pigger.

 ca 12,5 km

 1:15

 #løpetur #trening #mosjon #treningerbestute #budstikka #runforfun #run4fun #trimiarbeidstiden #running

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1244

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top