Østmarka; Nøklevann rundt- Varmesentralen – Haraløkka…

28 november 2016. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Einar som nylig hadde kommet hjem fra Kypros (5 uker), foreslo en tur på grusvei. Den er grei svarte jeg som egentlig hadde planer om en tur langs landeveien, men en tur rundt Nøklevann, er ok.

Fra Haraløkka følger vi grusvei til Rustadsaga før vi fortsetter videre innover langs veien mot Ødegården. I veikryss ved Trekanten tar vi til venstre mot Sleppa og Sarabråten. Vi har mye å skravle om og det tar ikke lang tid før vi passerer Sarabråten. I nordenden av Nøklevann tar vi til høyre for tur retur Varmesentralen på Haugerud.

Det var litt “pussig” at vi nettopp hadde snakket om hvor lenge siden det var vi hadde møtt Pål Bye m.fl., da vi plutselig møtte ham i Rundtjernbakkene. Alltid hyggelig å hilse på ham når vi passerer. Vel oppe Runtjernbakkene og forbi Rundtjern, tar vi til høyre mot Haugerud. Og etter Appelsinhaguen, holder vi til høyre igjen og følger lysløypa ned til Varmesentralen.


Varmesentralen som er et fjernvarmeanlegg sørger for oppvarming av radiatorer og varmt forbrukervann til 1226 leiligheter i Solfjellet og Haugerud Borettslag. (foto: Solfjellet Bl.)

Her i fra, tar vi turvei uten lys til lysløypa ved Appelsinhaugen. Deretter følger vi lysløypa til Nøklevann hvor vi svinger til høyre. Vi passerer Korketrekkeren og Ulsrudvann før vi er tilbake på Haraløkka. Jeg takker for fin tur og avslutter med stigningsløp den siste biten hjem.

Ca 14,8 km

1:43

#østmarka #oslomarka #løpetur #trening #mosjon 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 996

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top