Sandvika – Bi-Parken – Wøyen gård….

7 september 2016 Trim i arb.tiden. Fra Sandvika og over elva til Sandvika Vgs. Og siden jeg ikke har vært rundt BI-Parken tidligere, tok jeg denne turen nå. Ikke store parken, men idyllisk nok med Sandvikselva på alle kanter.

 

Bi-Parken – Sandvika

 

Fra parken fortsatte jeg langs Brynsveien forbi Gjettum brannstasjon og Kolsås før jeg ved Bryn kirke tar til venstre inn Gml.Lommedalsvei. Denne følger jeg forbi Wøyen gård ti Vøyenenga.

 

Wøyen gård; en herregård i Bærum i Akershus ved elva Lomma.

 

Her svinger jeg til venstre og fortsetter så videre langs Skuiveien et stykke før jeg igjen krysser elva. Det er nokså varmt, men det går greit og etter å ha fulgt Bærumsveien et stykke, tar jeg inn Rudsveien. Og om det ikke har vært noen stigninger før, så gikk det nå jamt oppover til jeg kom ut ved Brynsveien på oversiden av Gjettum brannstasjon. Deretter tar jeg delvis samme vei tilbake til Skattens hus som jeg kom. Mye bakker og svært varmt, men en flott tur i Sandvika og omhegn.

 

Ca 12,1 km

 

1:10

#trening #mosjon #løpetur #budstikka #turogtrening #runforfun

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 953

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top