Østmarka; Nøklevann rundt…

21 desember 2015. I en travel førjulstid møtte jeg Einar på Haraløkka for en “skravletur” rundt Nøklevann. Og denne gangen skulle vi ta korteste vei. Et unntak fra regelen om at vi alltid skulle ha minst 12 km. Vi valgte å ta runden med klokka og underveis, skravlet vi om alle de flotte turene vi hadde hatt i Østmarka dette året.


Nøklevann sett mot Sør – Østmarka  (gml: foto)

Og allerede nå, gleder vi oss til de neste turene enten om det blir på ski eller med joggesko. Ved Rustadsaga som var pyntet til jul, hilste vi på Jan R. som kom motsatt vei, før vi gikk opp Rustadsagabakken. 

Vel tilbake på Haraløkka, ønsket vi hverandre God jul og så dro vi hvert til vårt. Einar på sykkel mens jeg avsluttet med stigningsløp den siste biten hjem.

ca 8,7 km

1:00

#østmarka #oslomarka #nøklevannrundt #mosjon #løpetur

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top