Østmarka; Lutvann rundt…..

19 oktober 2015. Møtte Einar på Haraløkka for felles trening og denne gangen, var det han som hadde valgt tur – Lutvann rundt. Lutvann rundt er en krevende tur og siden vi ikke skulle ha med lys og at det kom til å bli mørkt, valgte vi å ta runden mot klokka.

Fra Haraløkka fulgte vi grusvei forbi Ulsrudvann og Korketrekkeren, før vi ved Nøklevann tar til venstre og fortsetter i rød løype innover mot Lutvangen. I sørenden av vannet, tar vi blå sti til høyre over Lutåsen på østsiden av vannet. Underlaget er for det meste ok, men mye løv enkelte steder gjør at det er lett å snuble og på vei ned til Lut i nordenden av vannet, er vi svært forsiktige.


Lutvann sett mot sør fra Lut – Østmarka

Fra Lut følger vi Lutveien ett stykke, før vi ved Fagerholt tar blå sti videre. Det går nokså greit, men enkelte steder er det vanskelig å se blåmerkene ettersom mørket faller på og vi er nær ved å ta feil flere ganger.

I neste stikryss, tar vi til høyre mot Rundtjern og lysløypa. Vi kommer oss greit ned skrenten uten uhell, og vel nede, fortsetter vi i lysløypa mot Oppsal/Trasopp. Mørket til tross, så tar vi en turvei fra bommen og videre mot Unnarennet, før vi følger Hellerudveien, Generalel og Olav Nygards veg til Haraløkka. En flott tur rundt Lutvann og siste tur på sti uten lys.

Ca 12,5 km

1:47 

#østmarka #oslomarka #mosjon #løpetur #trening

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top