Østmarka; Nøklevann rundt ikl Rundtjern…

23 mars 2015. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Siden FredagsBirken nå var ute av kroppen, skulle det bli ok med en rolig løpetur. Vi bestemte oss for å ta en runde rundt Nøklevann og som tenkt, så gjort. På grusveien mellom Rustadsaga og Katisa hilser vi på Erik m.fl. som er igang med intervall trening av de yngre løperne i Bøler IF Friidrett. Vi fortsatte videre og ved Trekanten lå det fortsatt litt is, men denne var porøs og det gikk greit.

Einar på vei opp Sleppa

Vi tar til venstre ved Sleppa og passerer Sarabråten før vi i neste veikryss tar til høyre. I Rundtjernbakkene var det bart, men fra toppen og forbi Rundtjernet, lå det fortsatt tykk is. Denne var imidlertid ikke glatt og det gikk greit videre.


Rundtjern

I neste kryss tar vi til venstre mot Oppsal, før vi tar turvei videre mot Bjartbakken og Unnarennet. Vi følger deretter Generalen til Olav Nygårds vei og så tilbake til Haraløkka. Takker for fin tur og avslutter med stigningsløp den siste biten hjem.

ca 11,4 km

1:18

#løpetur #trening #østmarka

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1053

2 thoughts on “Østmarka; Nøklevann rundt ikl Rundtjern…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top