Østmarka; Slettfjellet-Langvann og Karismyr

12 mai 2014. Møtte Einar på p-plassen ved Haraløkka for felles tur. Vi fulgte grusvei til Sarabråten og Hestehullet. Her tok vi til høyre over kloppene før vi fortsatte på blå sti over Slettfjellet. Tross mye nedbør den siste tiden, så var det allikevel bra over Slettfjellet.


Einar i farta, Slettfjellet

Fra Høyås følger vi skogsvei videre forbi Ødegårdsmåsan, så blå sti til Langvann og løypekryss. Her tar vi rød løype over Breidåsen, Smalvannsmåsan og Karismyr til sti-kryss. Det var stedvis svært gjørmete, men greit på klopper over myrområdene.


på klopper over Smalvannsmåsan og Karismyra  (gml: foto)

Vi tar sti til høyre og passerer over Skullerudåsen, ned langs Fjellstadbakken, over grusveien og så videre i lysløype til Rustdasaga. Går opp Rustadsagabakken og på Skredderløkka, hilser vi på karene i Rustad IL som trener intervaller i Blindløypa, før vi avslutter med stigningsløp frem til p-plass på Haraløkka. En flott tur med mye sti løping.

Ca  13  km

 

1:38

#mosjon #tur #østmarka #løp

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top