Påsken 2014, tur langs Akerselva

Påske i Oslo by, og en tur langs Akerselva.

Heidi og jeg benyttet første påskedag til å ta en tur langs Akerselva. Vi reiste med T-banen til Jernbanetorget, og så 54-bussen til Kjelsås. Vi gikk av på Stillatorget, og så var vi i gang. Været var flott og det var bare å nyte turen langs elva som for anledningen var nokså stor, men ingen flom. Det var mange ute denne dagen i samme ærend som oss.


 

Etter å ha gått et stykke og litt forbi Studentboligene i den gamle siloen, krysset vi elva for et besøk i Mathallen som vi ikke tidligere har vært innom. 

Etter å ha sett oss om i hallen, fortsatte vi nedover langs elva til Vaterland. Her på nedsiden av brua, kan jeg huske at min onkel Armand, hadde snekka si liggende.

Vi forlot elva og gikk så til Asylet på Grønnland. Her ble det lunsj m.m., og en flott dag ble avsluttet her.


 

Vi håper at vår tur kan inspirere andre, for en lignende tur.

 

Takk for følget:)

 Hønse-Lovisas hus

 Mathallen

Se turguide her (pdf)

#oslo #akerselva #tur #friluftsliv


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top