17 mars 2014 Kroktjern – Mariholtputten

Fra Haraløkka og forbi grusbanen, så sti opp til Ulsrud og grusvei videre til veikryss ved Nøklevann. Her tar jeg til venstre forbi Lutvangen, så sti opp Lutdalen til nytt kryss. Tar blå sti til høyre og klyver opp skråningen. Hadde håpet at våren her hadde kommet nærmere, men ingen blåveis å se enda.


På åsen mellom Lutåsen og Kroktjerkollen, var det imidlertid spor etter skogens konge, der den hadde lagt igjen sitt visittkort.

Jeg passerer Kroktjern hvor isen fortsatt lå tykk, og fortsatte så på sti opp til Haukåsenveien. Tar til høyre og følger veien ned forbi Mariholtputten til veikryss ved Mariholtet. Det var forholdsvis mye snø og is på Haukåsveien, men intet problem med joggesko.


Mariholtputten

Tar veien videre til Hestehullet, så blå sti over Slettfjell til Ødegården og grusvei til Rustadsaga. Løper opp Rustadsagabakken og videre over Skredderløkka til Haraløkka. Det er flott å løpe stier nå, men stedvis er det fortsatt snø og is.

 

Ca12,8 km

 

1:33

#tur #turogtrening #mosjon #østmarka #løp

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top