3 juni 2013 Østmarka – Langvann

       

Einar og jeg møttes på Haraløkka og sammen satte vi kursen mot Rustadsaga og videre forbi hestehagen til Skullerudstua. Her passerte vi startbua og gikk opp brattbakken til vannverket. Vi valgte å ta grusveien (lysløypa) videre til Grønmo. Været var ok og forholdene bra tross mye nedbør dagen før. Vi tok veien videre opp til Trollvann og blå sti til Smørhullet.

 


Trollvann (gml bilde)

 

Følger så en sti over Sotåsen på østsiden av Langvann, til grusvei ved Langvannsbekken.

 

 

 


Einar på vei opp langbakken mot Øgårdsmåsan og Høyås

 

Her tar vi til venstre opp bakken til Høyås og så blå sti videre over Slettfjell til Hestehullet.

 


Ny trillesti ved Hestehullet

 

Tar til venstre her og følger grusvei forbi Sarabråten, opp Korketrekkeren, forbi Ulsrud og så tilbake til Haraløkka. En flott tur og fint å se at det er mange som er ute i marka.

 

Vi hadde også de siste 2 km følge med Hogne og hans elever (junior løpere – Rustad IL) som var ute på trening og som hadde vært rundt Nøklevann.

 

Ca 16,8 km

 

1 t 57 min


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top