16 august 2012 Landevei

16 august

Trim i arb.tiden. NK og jeg fulgte langs veien opp til Valler og videre langs Dæliveien (grusvei) forbi Dælivannet, og frem til Gamle Ringeriksvn ved Godthåp. Vi tar til høyre nedover langs veien og så til venstre der vi følger Grinivn videre. Vi passerer Nordhaug- og Haga golfpark, hilser og vinker til Åse Britt og Lars (tante og onkel til kona) som er utpå banen for et slag golf. 

 

 
Ved Nordhaug- og Haga golfpark.

 

Vi tar så til høyre inn Fredheimlia, og på gangvei videre til Nordveien. Denne følger vi videre forbi Øvrevoll Galoppbane, Østerås og frem til Jar.

 


Langs veien mot Jar

 

Fra Jar følger vi Bærumsveien forbi Jarmyra til Bekkestua og Nadderud Stadion.

 

 


Bekkestua t-bane st.

 

Følger Gamle Ringeriksvei et stykke og så langs Gjønnesjordet på gang/grusvei, krysser Kolsåsbanen, passerer Haslumhallen og videre til Bærumsveien. Langs denne til Kirkeveien, Prestveien og Enervannsveien.

 


Engervannsveien ? siste drikkepause

 

Vi følger veien videre langs Engervannet til Sandvika og Skattens Hus. En flott langtur i rolig tempo. Været var ok.

 

Ca 20,8 km, 2 t 27 min

712,4 km

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1053

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top