Sentrumsløpet 2009

         3 mai 2009

          

Reiste til byen med gode forhåpninger om en flott dag i Sentrumsløpet 2009. Været var bra og temperaturen likeså. Flotte løpsforhold med andre ord. Etter å ha slitt med vond legg, var jeg derfor noe spent på hvordan dette ville gå. De siste turene har leggen vært bra og  jeg har derfor ambisjoner om å sette ny pers og aller helst under 50 min.

 

Møtte Frank i god tid før start som var kl 14.15. Vi var ute og varmet opp med rolig jogging opp langs slottet og på grus rundt om i slottsparken. Tok 3-4 stigningsløp og bena kjentes bra.

 


Stille og rolig før start

 

Litt føre start ruslet vi opp Karl Johans gate og fant oss en passende plass i det store startfeltet som strakte seg helt opp mot Stortinget. Jeg hadde tenkt meg en rolig start og stilte meg noe lenger bak i feltet enn hva Frank gjorde. Vi ønsket hverandre god tur og lykke til med løpet.

 

Starskuddet smalt og litt etter ble det bevegelse i feltet. Først gikk vi i kø og så etter 100-150 m ble det mulig å løpe. Det ble noe trengsel, men lengst ut på kanten  gikk det greit. Det var mange som hadde møtt frem og var flinke til å heie.

                       

                              

                              Startskuddet smalt og 2972 deltakere er i gang.

 

Passerte slottet og følte at det gikk greit. Hadde fått en rolig start og  langs Frogner stadion gikk det å øke farten der jeg løp på kantstein i midten, og her passerte jeg  mange løpere deriblandt Øyvind  (kollega) som jeg hilste på i forbifarten. Etter 3 km svingte vi til venstre og  gjennom Frognerparken på grus passerte jeg flere løpere.

 

Synes det gikk greit og hadde bra driv opp Bygdøy Alle` , passerte drikkestasjon litt føre toppen og så bar det nedover forbi Solli og ut på rådhusplassen. Rundet stortinget og passerte “Scotten”, tok en sløyfe rundt noen kvartaler føre vi rundet Youngstorget, opp bakken over Møllergata og igjennom Ibsen garasjen til Akersgata der vi tok til venstre. Hele tiden passerte jeg andre løpere og det inspirerte til en god avslutning.

 

Jeg spurtet det jeg orket og synes det var lang frem til mål, men du verden, så deilig det var å passere målsnøret. Og med en fortjent medalje om halsen kunne jeg registrere at det ble ny pers på 50 min blank. Jeg var fornøyd med tiden i mål og med gjennomføringen av løpet. Dette var tredje gang jeg har deltatt i sentrumsløpet og på 3 starter skiller kun 10 sekunder, snakker om å være på det jevne.

130 Mathiesen,Arvid 50:00 + 18:24 Menn 45-49, Skatt øst Oslo B.I.L

            Ca 10 km, 50 min

#sentrumsløpet #mosjon #trening #løp

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1244

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top