Sandvika – Holmen – Hvalstadjordet – Skurstadgata…

12 april 2018. Trim i arb.tiden. Planen var en tur i landlige omgivelser, men først, langs landeveien og Neselva til Holmen.

Fra SBC-bygget fulgte jeg Jongsåsveien til Thon Hotell før jeg fortsatte langs Sandviksveien. Det var 10-12 varmegrader og det var herlig med bare legger. Jeg fulgte Billingstadsletta et stykke før jeg tar inn Nesøyveien og deretter Nesbruveien. Det stiger jamt forbi Ikea Slependen, men det går greit og straks etter å ha krysset E18, går det tilsvarende nedover til Neselva.

Jeg følger delvis Neselva langs Årengveien og Elveveien til Holmen. Her krysser jeg elva og fortsetter langs Fekjan et stykke før jeg setter kursen mot Slemmestadveien og Kirkeveien. Straks etter kommer jeg opp på Hvalstadjordet hvor jeg svinger til høyre inn Skurstadgata. Denne følger jeg hele veien frem til Billingstadveien. Underveis går jeg i de bratteste bakkene, men nyter de flotte omgivelsene. Se bilder.

Kirkeveien – Hvalstadjordet

Skurstadgata

Neselva sett fra Skurstadgata

Skurstadgata til Billingstadveien

Jeg svinger til høyre inn Billingstadveien og straks etter går det nedover. Og siden det har vært nokså varmt underveis, var det behagelig med litt vind i mot. Vel nede på Billingstadsletta svinger jeg til venstre og følger denne til rundkjøring hvorfra jeg tar samme vei tilbake til SBC-bygget som jeg kom. En flott tur i flotte landlige omgivelser.

Ca 13,3 km

1:27

#løpetur #trening #mosjon #friskluft #turogtrening #budstikka

Flere bilder fra samme tur

 

 

 

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg