Østmarka; Haraløkka – NVR – Blindløypa…

20 mars 2017. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Litt usikker på om det var ok rundt Nøklevannet, valgte vi allikevel å ta sjansen på at det var greit og fra p-plassen, fulgte vi grusvei til Ulsrudvann. Deretter fortsatte vi innover mot Nøklevann. Underlaget var for det meste bra, litt sølete enkelte steder, men ellers ok. Underveis skravlet vi om alt og ingentig.

 

Ved Trekanten tok vi til venstre for å ta veien om Fjellstad. Det har gått greit så langt, men ned bakken fra Fjellstad til Hullet, var det glatt. Vi skled på isen og ble våte på bena, men kom ned uten uhell. Og fra Hullet satte vi kursen mot Løkka, Rustadsaga og Haraløkka.

 


Mye tømmer fra Bråten ligger ved Rustadsaga – Østmarka
 

Men før vi ga oss, tok vi noen ekstra sløyfer i Handicapløypa eller “Blindløypa” som den opprinnelig het da den ble anlagt i 1960-årene. En fin skravletur rundt Nøklevann.

 


Østmarka-benken ved Bråten og Nøklevann
 

Ca 11,4 km

1:30

#østmarka #oslomarka #løpetur #trening #mosjon

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1034

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top