Østmarka; Hellerud – Appelsinhaugen – Nøklevann rundt….

25 mai 2015. Etter en flott Pinse på hytta med besøk fra Bergen, skulle det nå bli fint med en tur i marka med joggesko. Leggen som har vært plagsom den siste tiden, kjentes nå bedre, og jeg bestemte meg derfor for å ta en tur rundt Nøklevann inkl. Hellerud.

Fra Haraløkka tok jeg Olav Nygårds veg ned til Generealen og langs denne videre til Hellerud. Leggen kjentes ok. Jeg løp derfor opp Haugerudveien til Varmesentralen. Her i fra, fulgte jeg grusvei videre innover i marka. Det stiger mye de første 700-800 m og jeg kjenner at leggen ikke synes dette var like bra, så den siste biten opp til Appelsinhaugen og Hellerudtoppen, måtte jeg gå.

Appelsinhaugen i Østmarka – Hellerudtoppen

Med en lett hoppende gange fortsetter jeg mot Rundtjern og ned Rundtjernbakkene til veikryss ved Nøklevann. Det gjør litt vondt i leggen men, isteden for å ta til høyre og dermed korteste vei hjem, velger jeg å ta til venstre mot Sarabråten.

   
Sarabråten – med rester etter kuskeboligen som brant ned tidlig 70`tall

Jeg fullfører runden rundt vannet og vel tilbake på Haraløkka, innser jeg at leggen trenger hvile.

Ca 14,2 km

1:29

 

#østmarka #mosjon #løpertur #trening

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1081

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top